Time to shine

Het jaarlijkse event waar studenten en het onderwijs samenkomen om de docenten van het jaar in het zonnetje te zetten. De grote vraag van die avond zal dan bekend worden gemaakt, wie mag de eretitel voor beste docent van het jaar op het podium ontvangen? Who’s time to shine will it be?

2014

We beginnen met de Teacher Awards van 2014! Alweer één lustrum geleden, maar ook toen zaten alle docenten en studenten in spanning af te wachten wie de prijzen in ontvangst mochten nemen.

2016

En ook in het najaar van 2016 hebben de MFVU en het JVB de handen in elkaar geslagen om een prachtige avond neer te zetten. Bij tijd en wijle komen wij gedurende het jaar samen om ons voor te bereiden op deze speciale avond. En met resultaat!

2017

Niet alleen docenten worden tijdens de Teacher Awards in het zonnetje gezet. Alle aanwezigen worden gratis heerlijke maaltijden geserveerd. Dat gaat er in als een klokspijs!

2018

De tijd is voorbij gevlogen, want we zijn alweer bij de afgelopen Teacher Awards. 2018 was een groot succes, wie weet zal 2019 het wellicht overtreffen. Daar moeten we nog even op wachten, maar de tijd zal het leren.